Общи Условия

Добре дошли в сайта самоучител по английски. com . Преди да използвате този сайт прочете и се уверете, че сте наясно с общите му условия.

1. Този сайт, кокто и цялата налична информация на него, заедно със Самоучителя- английски език са защитени от Закона за авторското право и собственост. Абсолютно се забранява копирането и/или препродаването на каквато и да е от патентованата информация, която този сайт съдържа! Нарушителите се глобяват спрямо глобите предвидени в закона!

2. Този сайт не събира и не участва в събиране на потребителска информация, като email и тн.

3. В сайта има линкове водещи към други уеб адреси, техните общи условия може да са различни, този сайт не носи отговорност за техните условия и правила. Ваша отговорност е да ги прочетете и да се съобразите.

4. На този сайт се предлага патентован и защитен от Закона за авторското право и собственост Самоучител по английски език. За да го изтеглите/свалите от вас се изисква да изпратите SMS и да спазвате инструкциите описани в сайта. След като свалите документа имате право да го ползвате само Вие. Абсолютно е забранено да го разпространявате, подарявате и/или препродавате.

Благодарим ви, че прочетохте и се съгласихте с общите условия на сайта.